Klassisk Køkken
Klassisk Køkken
Klassisk Køkken
Innovation
Innovation
Innovation
Retro
Retro
Retro

Køkken

Vi indretter køkkener i et eksklusivt og enkelt design. Vi har et af markedets bredeste og mest fleksible sortimenter, uanset hvordan dit hjem ser ud. Vores speciale er at skabe personligt tilpassede miljøer, som vi udformer i tæt samarbejde med dig som kunde.

 

INNOVATION KØKKEN »

I skæringspunktet mellem det stramt minimalistiske og det nordisk rene ligger Kvänums Innovation – avanceret design, omhyggelig ingeniørkunst og ægte håndværk i velafbalanceret forening. Kvänums innovative stil er blevet belønnet med flere designpriser, og vores indretninger er blevet udvalgt til flere arkitektoniske objekter, der har fået stor opmærksomhed. Når man gransker detaljerne, træder de unikke egenskaber frem.

 

RETRO KØKKEN »

Retro – falsede lågemodeller på en ny måde

Kvänums retrostil er baseret på lågerne Banér og Trolle – falsede lågemodeller, som er kendetegnet ved, at halvdelen af lågens bredde går ind i kabinettet, mens den anden halvdel ligger uden på kabinettet, en såkaldt overfalsning. Falsen giver lågen et pænt udseende med synlige hængsler og en stor åbningsvinkel.

 

TRADITION KØKKEN »

Kunsten at forædle traditioner.

Vores specialitet er at skabe personligt tilpassede miljøer som vi udformer i samarbejde med dig som kunde, vore indretningsarkitekter og vore håndværkere.

Gennem vores unikke mulighed for at skabe kundetilpasset indretning kan vi levere helhed i alle hjemmets rum; fra køkken og bad til bibliotek opbevaring og meget mere.  Vores engagerede indretningsarkitekter står til rådighed. Indstil dig på at dit hjem bliver mere værdifuldt, uanset hvor unikt og banebrydende behovet er.

Vores traditionelle indretning med indenforliggende låger har skuffefronter og låger, som flugter med kabinettet, samt en udvendig sokkel – alt sammen i overensstemmelse med traditionerne. Kabinettets yderkanter er ekstra brede for at give skabet det helt rigtige udseende