Landkøkken

Drømmen om det hyggelige landkøkken, hvor man samles med familie og venner lever i bedste velgående – også i byerne. Der er nemlig mere tale om et stilvalg og en følelse af autenticitet – end en egentlig geografisk placering. Landkøkkenet inviterer med sin rustikke fremtoning og sit imødekommende miljø indenfor i varmen – ind til livet omkring langbordet, ind til det veltilberedte måltid og referencerne til de gode gamle dage, hvor tid var noget man havde nok af.

Individuelt landkøkken

Kvänum har alle elementerne til at virkeliggøre den ultimative køkkendrøm: de håndmalede indenfor-liggende låger med definerede forrammer og rammelåger, synlige hængsler og messinggreb. Huggeblok i massivt træ, vitrineskabe med glas, bordplader i marmor, granit eller træ, udslagsvask i porcelæn, gaskomfur i XXL. Mulighederne for at skabe et individuelt landkøkken med funktionelt indhold er mange – specielt når man tager Kvänums dygtige indretningsarkitekter med på råd.

Varm atmosfære i køkkenet

Nogle af de oplagte valg til iscenesættelse af landkøkkenet er Kvänums kollektioner Dalby og Broby. Går man efter et skarpere og lidt mere stiliseret udtryk – men stadig med fokus på hyggen og den varme atmosfære, er Trolle og Linné kollektionen oplagte bud.  Både Trolle og Linné byder sig til med en falset låge med en smal ramme, mens Linné har en profileret inderkant. Udtrykket er tidsløst og køkkenet fungerer i såvel 1930’er køkkenet som i det moderne 2018-køkken.