Funkiskøkken

Vær tro mod husets eller lejlighedens stil når du vælger køkken – eller hvis du skal indrette dig med nye skabe til soveværelset eller garderoben. Kvänums arkitekter hjælper med gode råd for at sikre, at resultatet bliver harmonisk. Et nyt køkken er en vigtig beslutning – ikke mindst fordi det er et af hjemmets absolut mest centrale rum – et rum, hvor der skal tages højde for både optimal funktion, gennemført æstetik og den helt rigtige stil i forhold til resten af boligen.

Gå med arkitekturen

Den sikre løsning er at tage afsæt i hjemmets oprindelige arkitektur. Det vil i princippet sige, at hvis man har en bolig fra 1930’erne i en gennemført og elegant funkisstil, så er det oplagt at gå ned ad den køkkenvej. Hos Kvänum tilbydes en bred palet af løsninger til et velindrettet og gennemført funkiskøkken. Gå efter glatte låger i elm, eg eller valnød, og kombiner med en tidtypisk stålbordplade og nogle autentiske bakelitgreb på lågerne – eller gå efter glatte, lakerede låger i farverne sand, kalk, perlegrøn eller dunhvid.

Funkis looket

Kvänum sætter trumf på funkis-looket med køkkenkollektionerne Banér og Trolle – eller kombinationer mellem de to kollektioner for at opnå et individuelt og skræddersyet udtryk.