Klassisk Køkken

Hos Kvänum har man en bred palet af løsninger til det klassisk indrettede køkken, hvor der er fokus på organiske materialer som træ, marmor, læder og messing. Har man et klassisk hus fra starten af forrige århundrede er det oplagt at vælge et køkken med håndmalede flader, traditionelle og indenfor-liggende låger med synlige hængsler, samt rammer med hulkehl for at understrege den autentiske stemning og atmosfære fra århundredeskiftet.

Farveinspiration

Materialer, overflader og teksturer sætter stemningen, men det gør farveuniverset også. Hos Kvänum tilbyder man klassiske køkkener i en bred og afstemt farvepalet, der kobler det historiske med det moderne. Det kan være støvet grøn, askegrå, lysgrå, dunhvid, røggrå, sand, sodgrå og perlegrøn. Kombiner eventuelt malede flader med træsorter som eg eller ask. Bordplader i natursten, som f.eks. den svenske kalksten Kinnekulle, er sammen med varme materialer som messinggreb og detaljer i kernelæder med til at understrege det klassiske udtryk.

Tag Kvänum med på råd

Se det store udvalg af klassiske køkkener i Kvänums kollektioner: Cool Classic, Real Classic og Modern Classic og bliv inspireret til at indrette dit nye ”gamle” køkken. Er du i tvivl om du rammer stilmæssigt rigtigt, står Kvänums dygtige arkitekter og indretningsarkitekter til rådighed med vejledning og gode råd. De har den nødvendige ekspertise, som kan sikre, at køkkenet bliver en organisk del af boligen.