Snedkerkøkken

Kvänum har siden etableringen i 1923 haft fokus på det gode håndværk og det fine snedkerarbejde. Sammen med dygtige arkitekter har Kvänum udviklet en stribe snedkerkøkkener, som kan tilpasses individuelle ønsker og behov – store og små køkkener.

Med inspiration fra shakerne

Et godt eksempel er Cool Classic, originale shaker-inspirerede køkkener, som med naturlige, organiske materialer og gennemtænkte indretningsløsninger, byder på ro og harmoni – og rum til individet. Kvänum har ladet sig inspirere af shakernes ærlige tilgang til formgivning og håndværk. Ladet form og funktion være ligeværdige størrelser – og enkelhed, renhed og perfektion være en integreret del af udtrykket. Med respekt for detaljens betydning blandes klassiske og moderne elementer til en homogen helhed og der skabes en visuel bro til den nordiske livsstil samt en diskret reference til japansk zen.

Skandinavisk inspirerede køkkenelementer

Et andet godt bud på et moderne snedkerkøkken er køkkenkoncept Intro Ramel og Intro Brahe, der i udgangspunktet minder om en konstellation af moderne skandinavisk inspirerede møbelelementer. Køkkenerne, der signalerer lethed og gennemtænkte detaljer, byder på alle de egenskaber, der kendetegner et innovativt møbel med klassikerpotentiale.

Åbenhed og klassikerpotentiale

Et af de designmæssige greb, der løfter Intro køkkenet op på et nyt niveau, er de mange synlige detaljer og funktioner. Køkkenet vender, med sine mange åbne og tilbagetrukne hylder og skabe, vrangen ud – et greb, som, sammen med de transparente glasvitriner, en lav og tilbagetrukket sokkel, slanke skabe med en ensartet, vertikalt orienteret åretegning og tynde stenbordplader, tilføjer en gennemført elegance.

Contemporary – et langtidsholdbart valg

Kvänum har mange bud på moderne og tidsvarende køkkener med glatte låger og et stringent og enkelt udtryk. Contemporary køkkenerne fås i et bredt udvalg af materialer, træsorter og lakfarver – med og uden greb.