Retro Køkken

Med Kvänums omfattende kollektion af Retro køkkener får man optimale muligheder for at tage på en historisk rejse i køkkenuniverset – tilbage til 1950’erne og 1960’erne, hvor de glatte låger, de synlige greb, mørkt træ og Formica var kendetegnende for stilen.

Kvänum gør det muligt at indfri drømmen om det stilrene, funktionalistiske køkken, uden at gå på kompromis med de innovative løsninger og den nyeste teknologi. Kvaliteten aflæses på det gennemførte look, men også inde bag skabslågerne og nede i skufferne.

Urban livsstil

50’er og 60’er-køkknet er en aktuel trend i den urbane livsstil, hvor indretningselementer som overfalsede låger i teaktræ uden fyldninger eller lakerede låger i støvede grå, grønne og blå nuancer sætter dagsordenen. Skråtstillede overskabe tegner stilen sammen med stål-, træ- og plastgreb. Hvide, blanke  retro-fliser med knasfuge og bordplader i stål, ensfarvet Formica eller virvar-laminat med forkantlister i teaktræ fuldender billedet af det perfekte Retro køkken.

Autentisk retrostil med Banér

Går man efter den autentiske retrostil er Kvänums Banér køkken med glat falsede låger i valnød, elm eller eg, græsgrøn, perlegrøn, dueblå, dunhvid eller lys grå lak et oplagt valg. Der kan sættes ekstra trumf på stilen ved at vælge en hvid forramme.