Om det er et hurtigt måltid, en kop kaffe eller en middag for hele familien, skal køkkenet se smukt ud og føles indbydende. Med den brede farvepalette fra Farrow & Ball kan du skabe et fængslende, nyt udtryk uden kompromiser.

 


 

Iøjnefaldende skabe

 

Malet i kuløren Sulking room Pink No.295, Modern Emulsion; Paean Black No. 294, Modern Eggshell

Du kan ændre hele udtrykket i dit køkken, uden at gennemgå en stor renovering. Mal skabe og træværk i slående nuancer som den rige kulør Paean Black.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyb kulør                  Store kontraster

Malet i kuløren Sulking room Pink No.295, Modern Emulsion; Paean Black No. 294, Modern Eggshell / Malet i kuløren Rangwali No.295, Modern Emulsion; Paean Black No. 294, Modern Eggshell

 


 

”Gør dine skabe mere iøjnefaldende ved at male dem i en stærk kulør som Paean Black eller Railings – det gør køkkenet mere jordnært og får resten af rummet til at virke lysere og lettere”

 


 

En lys tone

 

Malet i kuløren Blackened No.2011, Moderne Emulsion; Railings No.31, Estate Eggshell

En frisk hvis og en blød grå skaber en vidunderlig, alsidig baggrund for dagligdagen og sætter samtidig scenen for den tidlige morgenkaffe og aftenens drinks.

 

 

 

 

 

 

 

Gulv-til-loft                       Miks væggen

Malet i kuløren Purbeck Stone No.275, Estate Eggshell / Miks tapet og maling for et mere moderne udtryk. Malet i kuløren All White No.2005, Estate Emulsion

 


 

Blid og botanisk

 

Malet i Bancha No.298, Modern Emulsion & Full Gloss

Om farven bruges til hele rummet eller er udvalgt til bestemte dele af rummet, bidrager grøn til en frisk fornemmelse i hjemmets hjerte og giver en jordnær tilstedeværelse i selv de mest travle køkkener.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjælker med kontrast                             Mal beklædningen

Malet i kuløren Shadow White No.282, Modern Emulsion; Drop Cloth No.283, Estate Eggshell / Malet i kuløren Treron No.292, Estate Eggshell

 


Malet i farven Studio Green No.93, Estate Emulsion