Farver

Farver

Viser 1–12 af 148 resultater

 

OM FARROW & BALL

Fra ingredienser af høj kvalitet til håndværksmæssige metoder, miljøvenlige formler til bæredygtige praksis – Farrow & Ball handler om meget mere end bare god maling.

Den egenskab, der gør Farrow & Ball-maling helt speciel, er den ekstraordinære måde hvorpå deres dybe og rigt pigmenterede farver, reagerer på lys i løbet af dagen og vækker vægge til live. Det karakteristiske Farrow & Ball-look kan gøres unikt til dig, inde og ude, uanset hvor du bor og uanset din stil.

Malingen fås i en lang række slidstærke, indvendige og udvendige typer glans. Fra signaturmatte Estate Emulsion til højglansen Full Gloss, testes hver bøtte maling grundigt for fylde og holdbarhed, for at sikre den bedst mulige levetid hjemme hos dig.

Miljøvenlig lugtfri maling

I januar 2010 flyttede Farrow & Ball hele sortimentet af oliebaserede maling til miljøvenlige, vandbaserede overflader med lav VOC (organiske opløsningsmidler).

VOC er synderne bag den stærke lugt af traditionel maling og er et resultat af de forurenende stoffer der frigives til atmosfæren, når malingen tørrer. Derimod frigiver Farrow & Balls maling ingen grimme dampe, hvilket giver dig et produkt, der er sikkert, behageligt at påføre og leve med og miljøvenligt.

Den vandbaserede luksusmaling er lugtfri, miljøvenlig og sikker for dig og din familie til alle hjemmets rum.