Ledige stillinger Sjælland

KVÄNUM KØKKENER SJÆLLAND SØGER DYGTIGE SÆLGERE

Brænder du for salg og har du lyst til at sælge high-end kvalitetskøkkener til den kræsne kunde med sans for design og kvalitet? Så er du måske den sælger, vi står og mangler.
Kvänum er et veletableret brand, som leverer køkken, bad og garderobe til den bevidste kunde, produceret på eget snedkeri siden 1923.

Hos Kvänum sælger vi løsninger, der komplimenterer og bidrager til kundens bolig og livsstil. Til at understøtte vores succes og vækst, herunder etablering af nye butikker og udvidelse af eksisterende butikker, søger vi 3 nye sælgere, der forstår at give vores kunder en kvalitetsoplevelse, der resulterer i et salg.

Du vil allerede fra første dag agere i salgsrollen, idet du parallelt med denne både gennemgår et uddannelsesforløb samt hjælpes af erfarne kolleger. Miljøet er uforpligtigende indenfor givne rammer, ligesom vi kombinerer høj professionalisme med individualisme.

Du får ansvaret for dine egne personlige salgsmål, og refererer direkte til den øverste ledelse. Kommunikationen er åben og vi prioriterer både fællesskabet samt individet. Derved er der gode muligheder for at påvirke din arbejdsplads samt fokusere på din personlige udvikling.

Miljøet er voksent samtprofessionelt og med få regler og rammer. Den rigtige sælger har, for os, erfaring fra køkkenbranchen, gerne med salg af high-end produkter, og kendskab til tegne-programmet Winner. Du drives af salg og indretning og har allerede i dag dokumenteret succes som sælger. For at få succes som sælger hos Kvänum skal du interessere dig for mennesker, design, kvalitet og livsstil.

Du skal kunne sætte dig ind i kundens ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab, og derigennem vejlede og motivere kunden til at træffe de rette valg. Dit humør er godt, selv med mange bolde i

luften, og du er tillidsskabende og hjælpsom overfor både kunder og kolleger.
Udover den kreative del af faget er du også god til at håndtere og gennemføre en struktureret salgs- og leveranceproces.

Vi forventer, at du er afklaret med detailhandlens åbnings-
tider, og er tilgængelig når kunden ønsker det.

Din samlede lønpakke forhandles på et attraktivt niveau.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 15. november på mail til jm.bank@bb3.dk.

Har du forinden nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Martin Bank på mail til jm.bank@bb3.dk eller
+45 2679 1928.

Kvänum Køkkener Danmark har igennem en årrække etableret sig på markedet som et brand, der leverer de bedste løsninger indenfor bl.a. køkken, bad og garderobe, både i det klassiske og det moderne formsprog. Vi indgår i et tæt samarbejde med vores kunder og finder i fællesskab de bedste designmæssige løsninger tilpasset boligens stil og arkitektur, og baseret på det fineste håndværk.