Specialdesignet garderobe

Hver ting på sin plads. Hvad vi opfatter som orden er meget subjektivt. Men et eller andet sted skal vi finde plads til vores personlige ejendele – sko, overtøj, bukser, bluser, skjorter, slipse, sengelinned, håndklæder, vasketøj etc.

Kvänum kan tilbyde et bredt sortiment af opbevaring fra dressing rooms og walk-in closets til indbyggede garderobeløsninger. Kvänum har alle slags opbevaringsenheder med nye optimale funktioner.

Vi har store skuffer til trøjer og skjorter, skuffer til hængende opbevaring af bukser, bælte- og slipseholdere, skuffer til smykker og ure, skabe med sammenklappeligt strygebræt og opbevaring af sko, skoæsker med pudsemiddel og børster – alt bag et rigt udvalg af låger i udførsel og stil, der passer til hjemmet.

God opbevaring forudsætter et stabilt og velbygget skab. Vores skabskorpus udføres i 19 mm møbelplader. Vi har et rigt udvalg af træsorter og udførsler at vælge mellem, såvel udvendige som indvendige. En kraftig 4-sidet skuffe i eg, med eller uden front, er standard. Har du ønsker om en specialdesignet garderobe udfører vi den.

 

[nggallery id=6]